MP ser landsbygden som en kassako

Ehn och Bivrin (mp) bekräftar att miljöpartiet ser människor och företag på landsbygden som en kassako för att blidka sin väljare i Stockholm.

De talar också stolt om några miljonsatsningar de har i sin budget, men de glömmer att tala om miljardskattesmällen på 50 miljarder kronor för de närmaste åren som landsbygden och  landets företagare ska betala. Det handlar om bland annat kilometerskatt och höjd bensinskatt med 70 öre per liter som skulle göra livet på landsbygden betydligt dyrare och svårare. Det miljöpartiet ger med ena handen i form av miljoner tar man alltså tillbaka många gånger om med andra handen i sin 50-miljardskattechock.

Tror Tina Ehn och Bengt Bivrin (mp) att det blir attraktivare att leva och driva företag på landsbygden då? Kanske bör mp fundera över varför de har större väljarstöd innanför Stockholms tullar än på landsbygden, är det en ren tillfällighet eller kan det bero på er politik?

Lars-Arne Staxäng (m) riksdagsledamot Bohuslän
Sten Bergheden (m) riksdagsledamot Skaraborg
Jan R Andersson (m) riksdagsledamot Kalmar län

Lämna ett svar