M gör sitt bästa resultat sedan den allmänna rösträtten infördes

Tack för alla gratulationer till det fantastiska valresultat Moderaterna uppnådde! Utöver det nationella valresultatet är jag mycket glad och stolt över att Bohusläns valdistrikt (Västra Götaland västra) utmärkt sig på det viset att man gått fram mest i hela Sverige. Den stora anledningen till framgången är det fantastiska arbete som alla kommuner och föreningar har gjort under denna valrörelse, med många samtal med väljare. Det är tack vara allas engagemang och arbete som vi lyckades. Nu får vi verkligen hoppas att denna framgång också leder till ett mandat till. Det fattas i skrivande stund ett antal röster för att detta skall ske.

Även för egen del så är jag tacksam och glad. På Valmyndighetens hemsida (val.se) kan jag ödmjukt konstatera att jag i skrivande stund kommit upp i 2383 personkryss. Detta är givetvis jätteroligt och något jag känner mig oerhört stolt över.

Lämna ett svar