Alliansen ger Sverige framtidstro

 

Alliansen har regerat tillsammans under fyra år. Nu söker vi fortsatt stöd för en regering som ser till hela Sveriges bästa. Moderaternas löfte till väljarna är tydligt: Om vi får fortsatt förtroende i morgon så kommer vi att sätta jobben först.

Vi tar strid mot höjda skatter för vanligt folk. Välfärdens verksamheter och personal går för oss före ökade ersättningar till mer välavlönade människor som inte jobbar. Vårt stopp för höjd bensinskatt står mot förslag om höjd skatt på bensin och diesel och vi motsätter oss den kilometerskatt som skulle leda till dyrare transporter, service och varor.

Moderaterna och alliansen sätter jobben först. Vi har redan halverat kostnaden för att anställa unga, vilket ger förutsättningar för att fler ungdomar ska få jobb nu när det börjar ljusna. Vårt jobbskatteavdrag ger undersköterskan och alla andra löntagare en extra månadslön i plånboken varje år. Vi har därtill infört lärlingsutbildningar och vi har underlättat för företag att starta och växa i Sverige. 

Nu fortsätter vi på arbetslinjen genom fler lärlingar på gymnasiet, en särskild lärlingsprovanställning  för dem under 23 år och fortsatt halverad  arbetsgivaravgift för ungdomar. Dessutom förstärker vi resurserna till Arbetsförmedlingen för bättre matchning och stöd åt dem som har lite svårare att komma in på arbetsmarknaden. Det ska löna sig bättre att arbeta. Därför kommer vi att fortsätta sänka skatten för 6,1 miljoner löntagare och ålderspensionärer  – om ekonomin tilllåter.

Alliansregeringen tog ansvar för Sveriges ekonomi under finanskrisen. Det betyder att vi har råd att tänka framåt i en tid närandra europeiska länder tvingas spara och skära ner. Den ansvarsfulla linjen gäller fortsatt. En röst på Moderaterna och alliansen är den enda garanten för ordning och reda i Sveriges ekonomi.

I morgon är det val. Fyra år med Moderaterna och alliansen har inneburit många viktiga reformer och att vi har slagit in på en ny väg för Sverige. Nu ska vi fortsätta ta ansvar för ekonomin och ge goda förutsättningar för företagande och jobb åt fler. Så möter vi framtidens utmaningar. Ge Sverige en stabil majoritetsregering.

Fredrik Reinfeldt (M) Statsminister

Lars-Arne Staxäng (M) Riksdagsledamot Bohuslän

Lämna ett svar